Näin toukokuun viimeisen sunnuntain kunniaksi Nemi pääsi jokanaisen unelmaan, muuttumisleikkiin. Tällä kertaa muutos ja sen jälkeinen poseeraaminen tehtiin tavallisuudesta poikkeavassa järjestyksessä ja Nemppu joutui esiintymään vanhassa tukassa! "Siiis whaaat!?!", huusi nuoren naisen olemus ja napakka neitimme yritti jopa luikerrella tuomarirouvan arvostelevan katseen ja tutkivien käsien alta vapaammille vesille. Emännän tiukka ote partakarvoista auttoi ja tuomari sai ihailtua likkaa koko rahan edestä. Nemin ainoa kilpakumppani ei ilmestynyt kehään lainkaan (varmasti pelästyi vastuksen nähtyään...) ja EH-laatuarvostelulla Nemi sai sijoituksen NUK1. Tuomari Raija Tammelin oli aika tiukkana arvosanoja jakaessaan, uroksista yksikään ei saanut ERI:ä ja nartuissa niitä jaettiin 6kpl (kolme junnua ja kolme valio-luokkalaista) mutta mielestäni Nemin saama arvostelu oli kuitenkin hyvä:

"Feminiininen. Hyvät mittasuhteet. Oikein hyvät päänlinjat. Kauniit silmät. Oikea ylälinja. Ikään sopiva rintakehän tilavuus. Hyvä luusto ja takakulmaukset. Hyvä sivuliike. Kinner ahdas takaa. Saisi olla hieman itsevarmempi. Kiva karva."

Poseeraamisen jälkeen alkoikin sitten itse muuttuminen. Puolen vuoden turkki ajettiin kylmästi 1,5mm terällä melkein nahkaksi, ja alta paljastui selvästi vaaleampi koira kuin mitä sinne talvella jätettiin! Saattaa olla että läpi paistava nahka hämää, mutta uskon että kiiltävä sinisenmusta on vaihtunut lopullisesti grafiitinharmaaksi. Aikansa kutakin.

Lopuksi vielä pakolliset kuvat, eli ensin turkkikuva viime viikolta (näyttelyyn ei tullut kameraa mukaan)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seuraavassa muuttumisleikki vielä kesken.. Nemin mielestä tosin keskeneräistä ei pitäisi vielä näyttää kenellekään :)

 

Sitten pari kesänahkiaiskuvaa. On se pieni ja nätti ja lämmin!!

 

Emännän sylissä korttia pelaamassa:

Vaikka kuinka olisi makroblepharon-silmät niin kyllä ne musta kauniit on - ja niin myös tuomari Tammelinin mielestä siis ;)