Eli otsikon mukaan treenattiin seuratreeneissä lähinnä takaaleikkausta. Ekana kokeiltiin kuitenkin keinua, ja se meni ihan jees ottaen huomioon että Nemi ei vieläkään ole edes kokeillut sitä itsenäisesti. Nyt avustaja kuitenkin laski sen lähes oikealla vauhdilla alas, eikä mitään ongelmaa ollut. Kohtapuoleen voi alkaa taas edetä tässäkin.

Itse takaakierto meni välillä ihan ok ja välillä huonommin. Mun on vaikea saada kroppani toimimaan syknronoidusti ja välillä olin Nemin edellä ja välillä kädet ohjas eri suuntaan kuin muu kroppa.. Ekaa kertaa ohjaajanurani aikana sain pyyhkeitä liian nopeista jaloista, pitää kuulemma odottaa koiraa ;) Muutama ok suoritus saatiin kuitenkin tehtyä. A-este kuuluin pikkurataan myös ja kontaktit meni hieman vaihtelevasti. Nemi pysähtyi hienosti 2 onn, 2 off- asentoon jos ehdin paikalle, mutta jos jäin jälkeen enkä saanut käskyllä jarrutettua menoa ajoissa, se hyppäsi sikamaisesti kontaktin yli. Ärsyttävää.

Meillä treenaa samalla aitaamattomalla hiekkakentällä kaksi ryhmää samanaikaisesti ja taas kävi niin, että kun  toista koiraa palkattiin lelua heittämällä toisessa päässä samaan aikaan kun Nemi oli juuri tulossa samaan suuntaan olevasta putkesta ulos, Nemi lähti kiljuen mukaan. Karjaisin kunnolla ja kyllä se samantien tulikin, mutta ehti kuitenkin jo hilpaista toiselle puolelle kenttää. Onneksi ei ottanut kyseiseltä belgiurokselta pataan, ois voinu tulla rukkaset Nemistä.. Ehkä taas opittiin jotain.

Tänään kokoontuu tokoryhmämme Citytokodogs, tai City Perrot tai Hippi ja sen lapset & co. tai mikä se nyt sitten onkaan. Tokoa vesikoiraporukassa kuitenkin :)