Nemin koko on alusta asti vähän jännittänyt, sen kasvaessa mä silloin tällöin mittailin sen säkäkorkeutta ja mietin että älä nyt enää veny, johan tossa on tarpeeksi.. Ruokaa tosin annettiin vaikka toivoinkin sen jäävän pieneksi ;) Vähän yli vuoden vanhana mittasin kotona korkeudeksi tasan 43cm (asiaan vihkiytymättömille tiedoksi että mediluokkaan pääsyksi pitäisi olla max 42,99cm) ja muutama viikko sitten Ojangossa saatiin tulokseksi pitkällä turkilla aika tasan se 43cm myös. Sain ohjeeksi vetää koiran nahkaksi ja mittauttaa se ennen kuin läski/lihaskerros lapojen alueella nostaa korkeuden yli kriittisen rajan. Mahdollisesti sain myös vinkkejä meille "sopivista" mittaajaehdokkaista... ;)

Tänään sitten uskaltauduttiin Stadi Gamesiin ja Ritva Herralan mitattavaksi. Nemi seisoi hienosti (paljon hienommin kuin näyttelykoplaamisessa viime sunnuntaina by the way) pöydällä ja mahtui niiaamatta 43cm korkeuteen asetetun mitan alle, jes! Sen tarkempaa lukemaa ei kisakirjaan merkitty, mutta noin silmämääräisesti sanoisin että korkeus oli noin 42,75cm :D Selvä medi.

En tiedä milloin starttaamme ekaa kertaa vai starttaammeko ikinä, mutta nyt se ei ole ainakaan liian korkeiden esteiden takia poissuljettua. Oon tosi tyytyväinen kyllä!

ps. Emäntä on nyt myös virallisesti koiraihminen - ostin kisoista Berran treeniliivin perro-brodeerauksella...