Tänään emäntä nappasi nakupellen kainaloon suoraan iltavuorosta ja suuntasimme Kelkkapuistoon toiselle koetunniIlemme I-HAH:issa. Tosin jo ekan tunnin jälkeen ohjaaja sanoi, että voimme jatkaa, mutta koska alunperin puhe oli muutamasta koetunnista niin päätin suhtautua tähän kuten ensimmäiseenkin. Ai miten? No jännittämällä ihan sairaasti, tietty :)

Ihan turhaan jännitin kyllä, Nemi oli aika hyvä. Ainoa missä se ei ollut hyvä, oli asiat joita sille ei ole opetettu ollenkaan tai kunnolla (sylkkäri, takaakierto) jolloin se kiihtyi ja rupesi kiljumaan ja puremaan. Ei siinä voi syyttää kuin itseään, pitää harjoitella lisää. Vieraaseen ryhmään on siinä mielessä hankala mennä että muut osaavat jo juttuja joita itse vasta harkitsee opettelevansa.. Tai no siis toi takaakiertohan on jo vähän noloa, on me sitä harjoiteltu mutta ilmeisesti ei tarpeeksi. Vieras rengas aiheutti päänvaivaa myös, "kotona" Hakkilassa se on mennyt ihan kivasti. Karkumatkoja kertyi oikeastaan vaan yksi ja sekään ei tällä kertaa suuntautunut harjoitusalueen ulkopuolelle. Valtaisaa kehitystä :)

Naku-Nemistä paljastui muuten sylikoira. On se rapsuteltavana viihtynyt aina, mutta nyt kun istuin risti-istunnassa nurtsilla, Nemi kiipesi aina samantien syliin istumaan. Ilmeisesti paljas takapuoli ja kostea nurtsi ei ole kiva yhdistelmä..

Huomenna alkaa sitten tokon tehokurssi. Hieman hirvittää, toko on ollut vahvasti kakkosena (tai nelosena?) harrastuksissamme ja nyt pitäis julkisesti jotain yrittää tehdä.. Mutta uskon että hieman matalampien kierrosten treenaaminen auttaa myös agitreeneissä, joten yritän ajatella tämän treenaamisen treenaamisena ilman kovin korkeita tavoitteita. Pessimisti ei pety ;)