Eiliset agilitytreenit menivät hyvin ja huonosti. Meitä oli vain me, Kola&Emppu ja Annina maskottikoirineen mukana ja aluksi jaettiin kenttä kahtia ja treenattiin keppejä eri kulmista ja takaakiertoa joka on ollut hakusessa. Kaikki meni yllättävänkin hyvin, Nemppu löysi oikean välin nopeasti pienellä käsiavulla, pujotteli kuin Kalle Palander ja tappoi lelun antaumuksella joka suorituksen jälkeen. Takaakierrotkin sujuivat kun muistin ohjata oikein, nyt pitää sitten kasvattaa välimatkaa. 

Mutta sitten. Vaihdettiin harjoitusta ja ilmeisesti Nemi ylikuumeni ja joku proppu paloi, koska yhtäkkiä se tuntui unohtaneen täysin mikä on putki ja miten/miksi sinne mennään. Ohjasin oikealta, ohjasin vasemmalta, mutta ei, Nemi kiljuu ja puree mua käteen. Eikä ainakaan mene putkeen, ei vaikka mikä olisi. Miellyttävää. En tiedä liittyikö se siihen et yleensä on tehty keltaisella putkella ja nyt oli musta tarjolla.. Lopulta vedettiin se onneton musta putki suoraksi ja Anniinan kanssa imutettiin kinkunpaloilla Nemiä edestakaisin, ja menihän se lopulta. Täytyy ens kerralla tehdä putkea tuoreella koiralla heti treenien jälkeen, ettei jää mitään putkikammoa nyt sitten.

Mietin jälkeenpäin että ehkä Nemi vähän väsähti kun tehtiin aika intensiivisesti alkutreenit. Normaalisti on useampi koira ja Nemi joutuu vuorollaan odottelemaan seinässä ja rauhoittuu siinä vähän niinkuin väkisin. Ehkä tuli liian monta suoritusta peräjälkeen ja kierrokset nousi liian ylös ja sitten filmi katkesi. Täytyy jatkossa muistaa tauottaa vaikka oltaisiin yksin. Mut kyllä se taas tästä :)