Ei pitäisi ikinä hehkuttaa mitään, kun aina kostautuu.. Eli ei mennä torstaina Tehis Cuppiin mölleilemään, koska Nemi on kipeä. Oma diagnoosi on kennelyskä tai joku muu hengitystietulehdus. Raasu köhii, kakoo ja puklaa limaa ja vaahtoa. Maijun arvion mukaan seuraava oire on yskä. Onneksi muuten on suunnilleen oma itsensä, aika väsynyt vaan.

Huomenna saan agitreeneihin lainakoiran, mutta muuten pidetään taukoa kunnes Nemi on varmasti terve. Sinänsä harmi, koska aikaa ennen Nemin pikkusiskon tuloa ei ole kuin hieman yli kolme viikkoa ja olin ajatellut harrastaa aivan erityisen ahkerasti Nemin kanssa näinä viimeisinä viikkoina.. Mutta ehkä toipilaana saa yhtä hyvä laatuaikaa sohvakoiran roolissa :)

Niin, ihan oikein, pikkusisko. Enpä ole täällä vielä maininnutkaan, mutta meille tosiaan tulee toinen perrolikka lokakuun puolessa välissä. Jo siitä lähtien kun Nemi oli pentu, ollaan me isännän kanssa mietitty, että joku päivä niitä on kaksi. Pitkään Nemi tuntui niin pentumaiselta, ettei toista koiraa olisi voinut ajatellakaan, mutta kun viime keväänä aloin havaita järjenhitusia teinihömpötyksen keskellä, aloin toimeen. Alunalkaen haaveena oli saada narttu Hipin toisesta pentueesta, mutta kun tällä haavaa tuo pentue näyttää epätodennäköiseltä, laajensin etsintää muihin suunniteltuihin pentueisiin. Ensimmäisenä otin yhteyttä Nadadoriin luettuani Niñan ja Leònin tulevasta pentueesta, ja siihen se sitten jäikin

Pennut syntyivät 19.8.2010 ja ovat siis pian viisiviikkoisia. Yhteensä pikkuisia on 5, kaksi poikaa ja kolme tyttöä. Meille tulee narttupentu, joka myöhemmin - jos kaikki menee suunnitelmien mukaan - pennutetaan joskus tulevaisuudessa Nadadorissa. Toistaiseksi pennulla ei ole kutsumanimeä eikä edes tiedetä, mikä pennuista on juuri SE pentu. Arvailuja on, mutta varmuus tulee vasta 7 viikkoisena tehdyn pentutestauksen ja eläinlääkärikeikan jälkeen.

Tjaa, eipä kai muuta kuin kaikille sydämellisesti tervetuloa sosiaalistamaan pikkukakkosta kunhan pääsee meille asti! Ja loppuun pari kuvaa pentuehdokkaista 3,5 viikon ikäisinä:

Onko se hän?

 

Vai hän..?