.. ja Nemi ottaa sohvakoirailusta kaiken irti:

 

Taju kankaalla  

Oikeasti yskä alkaa olla ohi, tänään en ole kuullut yhtään köhäisyä. Levätään kuitenkin treenien osalta ensi viikkoon asti ja muutenkin otetaan rauhallisesti. Tai no viikonlopuksi Nemi pääsee mökille vähän irroittelemaan, pitää muistaa ottaa sille takki mukaan.

Kiitos edellisen kirjoituksen kommenteista ja nimiehdotuksista. Meillä on viikonloppuna käyty jo hieman vakavamielisempää nimenvalintadebattia ihan kynän ja paperin ja veto-oikeuksien merkeissä, ja nyt on nimi valittuna! En julkaise sitä vielä, jotenkin tuntuu siltä, että nimi ja juuri meille tuleva pentu pitää julkaista samaan aikaan ja kun "the pentu" ei ole vielä satavarma, maltan mieleni. Keskiviikkona ajan kuitenkin töiden jälkeen Kaarinan kenneltaloon katsomaan pieniä, luvassa mahdollisesti videopätkää uudella puhelimellani (ostin tänään kun vanha irtisanoi YYA-sopimuksensa, offtopiccina mainittakoon että meinasi hermo leikata kiinni Gigantissa. Ei kannata mennä suoraan iltavuorosta shoppailemaan..)

Onnea muuten kaikille HAU:n alkeiskurssille päässeille, me tunnetaan ainakin Moko ja Tonto hihnanjatkeineen!

 PS. Off-topicia edelleen mutta rahanarvoinen vinkki: jos löydät jostain tuotteen halvemmalla kuin Gigantissa, ota mukaan todiste (esim lehtimainos) ja he myyvät tuotteen samaan hintaan, vaikka Gigantin oma hinta olisikin kalliimpi. Eivät kyllä mainitse asiasta kuin puolivahingossa.. Mulla ei kyllä ollut todistetta mutta niin kovin luotettava naama