Palataan hieman ajassa taaksepäin, luvassa siis kuvasatoa Halloween-viikonlopulta. Pakkasimme auton (isäni auton, kun oma oli taas vaihteeksi pajalla..) ja suuntasimme Punkalaitumelle kummitätini ja -setäni luo maaseutumatkailemaan. Taka-ajatuksena oli tutustuttaa Mökö mahdollisimman pian tulevaa hoitopaikkaansa, koska yleensä pitempien reissujemme ajan koiramme viettävät  lomaa Punkiksella.

Tätini yksivuotias Peppi-cavalieri oli aluksi vähän H. Moilasena, kun Mökö osoitti oppineensa suhteellisen rajun leikkitavan Nemiltä. Ilmeisesti terävät pentunaskalit osuivat kipeästi Pepin nahkaan, koska alun lyhyen leikkihetken jälkeen Peppi päätyi juoksemaan Mököä karkuun häntä koipien välissä. Pian Peppi keksi, että Mökö kunnioittaa ääntä, ja silloin alkoikin kimeä haukunta. Onneksi jo seuraavana päivänä meteli vaimeni ja lopulta leikit sujuivat suhteellisen rauhallisesti kaikkien kolmen osalta.

Perjantaille sattui upea syysilma ja käytiinkin tuulettamassa koiria viereisellä, sopivasti pehmenneellä sänkipellolla. Etenkin Nemi oli elementissään jahdatessaan tennispalloa äänen nopeudella pitkin kenttää, mutta myös Peppi ja Pöksy pysyivät hyvin mukana. Mökö peri Pepin viimevuotisen fleece-liivin ja tein sille itseasiassa uuden, samanmallisen mutta isomman odottamaan kasvuspurttia.

Lauantai-aamuna lähdettiin ajoissa siten, että Nemi ehti agitreeneihin harjoittelemaan keppikulmia. Ihan hyvin meni, mutta en ymmärrä, mistä se energian määrä tuli taas.. Luulin, että maaseutuloma olisi edes vähän väsyttänyt?! No, onneksi jaksaa..

Tässä pari kuvaa viikonlopulta, kuvien alla linkki kansioon, jossa loput kuvat.

Emäntämme Peppi tassut ristissä

Pöksy punoo juonia Pepin pään menoksi

Nemi ei vaivaudu punomaan, vaan pilkkimään

Vauhdin hurmaa seuraavana päivänä

Lenkin jälkeen väsytti kaikkia. Ensin pikku mulkosilmä..

..sitten vielä pienempi moniväritassu (ainoa minun ottamani kuva, jes!)

"Tää nukkuis nyt, vie se kamera POIS!"

 

Lisää kuvia täällä.